Helt nyt gulv fra Valby Fonden

Vores fuldstændig nedslidte, hullede og farlige melamin gulvbelægning med løse brædder begyndte at blive et alvorligt problem, da medlemmer i flere tilfælde kom til skade. Vores bordtennisspillere er jo overvejende oppe i årene, og der er også gangbesværede og parkinsonramte.

Heldigvis fik vores ansøgning til Valby Fonden en positiv modtagelse, så i sommeren 2023 fik vi bevilget det ansøgte beløb på 120.000 kr. Det samlede budget endte lidt højere fordi gulvet skrånede meget, det var 7 cm lavere i den ene ende. Oprettelse med trælægter ville give et stort trin ind til rummet, så i stedet blev en noget dyrere flydespartel løsning valgt. Der blev simpelthen hældt en speciel spartel ud i lag efter lag, indtil gulvet var helt vandret, fint udført af CF-Gulve. Et jævnt og lige fundament er nødvendigt til et godt bordtennisgulv, her lavet af Junckers massivt 22mm bøgetræ.

For at holde budgettet nogenlunde fik vi købt et parti nedsatte gulvbrædder, og klubbens medlemmer hjalp til med at slæbe, opbryde og bortskaffe det gamle gulv, flytte tunge metalskabe, afmontere ledninger og paneler mm.. Det var en stor hjælp at gulvmontorerne.dk trådte til, og for en nedsat pris fik fuldlimet det nye gulv. Vores Søren Kanstrup var her en stor hjælp, da han som faglært tømrer kunne gå til hånde, og efterfølgende stod for at lave væg og paneler mm.. Samt få indgangsdøren løftet de par cm som flydespartlen fik reduceret trinhøjden til.

Her er der nogle billeder af hele processen: